19 October 2012

Late September Fav's + mini review!!!




Κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε?? Κοντέυουμε να πούμε καλό μήνα για τον Νοέμβριο και εγώ τώρα θυμήθηκα να κάνω τα αγαπήμένα Σεπτεμβρίου! 
Μια παροιμία όμως λέει .."Κάλλιο αργά παρά ποτέ"... οπότε είπα να την τηρήσω!!! 

Το Σεπτέβριο λίγο πολύ ήταν ενας μεταβατικός μήνας μετά τις διακοπές και έτσι τα προιόντα που χρησιμοποίησα ήταν πολύ βασικά αλλά πολύ αγαπημένα και τα περισσότερα από αυτά είναι στην λίστα μου σχεδόν κάθε μήνα!! 

Έχουμε και λέμε λοιπόν......!!!! 


Χρησιμοποίησα με τα μανίας και με πολύ καλά αποτελέσματα το ULtra Nourishing Lip Balm
 της εταιρείας NUXE.
Το λάδι για τα μαλλιά της ELVIVE πραγματικά κορίτσια είναι μοναδικό. Είναι ο μόνο προιόν για την περιποίηση των μαλλιών μου που είχε η βαλίτσα μου όλο το καλοκαίρι αλλά και το νεσεσέρ της παραλίας μου!! Κάνει θαύματα.! 
Αγόρασα 2 κρεμούλες σώματος και τις λάτρεψα από την πρώτη στιγμή! 
Η πρώτη είναι μία κρεμούλα από την καινούρια σειρά της Dove  με shea butter.  Μοιρίζει υπέροχα και αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και φοβερά ενυδατωμένη!!! 
Αντιστοίχω όμως καλη και αγαπημένη μου είναι και η κρεμούλα από τα Sephora "Cotton Candy" που είναι και αυτή από τα καινουρια σχετικά προιόντα του  Sephora.!  
Είναι υπέροχη και δροσερή και εάν την συνδιάσεις με το αρωματάκι της ίδιας σειράς όπως κάνω εγώ.. μπορείς να γίνεις ακαταμάχητη!! ;) 
Για την προβληματική περιοχή των ποδιών και ιδιαίτερα των γλουτώνχρησιμοποίησα αρκετά το λαδάκι κατά της κυτταρίτιδας Bioten. Τολμώ να πώ οτι κάνει την ίδια δουλειά με το τζέλ της ίδιας σειράς και ενυδατώνει παράλληλα και την επιδερμίδα. 
Όσο αφορά τώρα στην περιποίηση του προσώπου μου επέλεξα να χρησιμοποιήσω προιόντα L'oreal και Benefit
Για την περιοχή των ματιών μου χρησιμοποιώ την IT'S POTENT  και έχω μείνει καταευχαριστημένη με το προιόν όσο αφορά στα αποτελέσματα αλλά και στην διάρκεια! το χρισιμοποιώ εδώ και ένα εξάμηνο σε καθημερινή βάση και ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην μέση! Είναι θαυματουργό και έχει εξαφανίσει σχεδόν τους μαυρους μου κύκλους. 
Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ προιόντα προσώπου (κρέμες) L'oreal. Για να πώ την αλήθεια στην αρχή όταν η πωλήτρια στο σταντ μου τις πρότεινέ ήμουν λίγο διστακτική. Της πήρα και είπα θα της δοκιμάσω! Είχε δίκιo τελικά! Είναι πολύ καλές και σε μένα που έχω και ευαίσθητη επιδερμίδα δεν προκάλεσε το παραμικρό. Έτσι λοιπόν χρησιμοποιώ τον Κωδικά Νεότητας πρωί και βράδυ και βλέπω ήδη διαφορά...!! Μαζί με τις κρεμούλες μου όμως πήρα και ένα καθαριστικό προσώπου καθώς είναι πολύ βασικό να καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπό μας πρίν βάλουμε κάτι. Το Pure Zone για μαύρα στίγματα από την L'oreal έχει απομακρύνει κατα πολύ τα μικρά ενοχλιτικά διαβολάκια που έβλεπα στο πιγούνι αλλά και στην μύτη μου πολύ συχνα! Ήδη έχω τελειώσει το πρώτο σωληνάριο και ειμαι στο δεύτερο!!! 

Η καλή περιποίηση του προσώπου μας είναι πάντα και το πρώτο βήμα για να αναδείξουμε και το ωράιο μας μακιγιάζ...!!! πως θα μπορούσα λοιπόν να παραλείψω τα προιόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ και δεν αλλάζω!! 



Bάση: MAKE UP FOREVER -HD HIGH DEFINITION PRIMER. (Κάνει το χρώμα του προσώπου ομοιόμορφο και εξαφανίζει της κοκκινίλες. Διατηρεί το μακιγιάζ για πολλές ώρες). 

FOUNDATION: Stay all day 16hs - Essence (Αν και είναι από μία εταιρεία με χαμηλό κόστος στα προιόντα το συγκεκριμένο προιόν-όπως και άλλα- είναι πολύ καλό και κάνει αυτό που υπόσχεται) 

Κονσίλερ και βάση σκιάς:   Boi-ing and Stay don't Stray by Benefit (ενθουσιασμένη και με τα 2 προιόντα! Τα πέρνω και τα ξαναπέρνω με τα μανίας) 

Ρουζ και Highlighter:  Silk touch blush (essence) and Bella Bamba (Benefit) - Και τα δύο γράφουν φοβερα και δίνουν ένα αποτέλεσμα φρεσκάδας. / High Beam by Benefit

Mascara: False Lashes by MAC (δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά ήταν αυτό που χρειαζόμουν για ανάλαφρα λούκ) 


Και τα 3 αγαπημένα μου κραγιονάκια είναι τα εξής: 

17 (UK) - Peace

MAC- Ravishing (Cremesheen) 

MAC - Hot gossip (Cremesheen) 

Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε όταν τα δοκιμάσετε!!! Τα λετρέυω και δεν σταματάω να τα φοράω!! 

Αυτά λοιπόν ήταν όοοοοολα μου τα αγαπημένα για τον Σεπτέμβριο!!!! 

Περιμένω εντυπώσεις και τα δικά σας αγαπημενα! 
Τι από αυτά έχετε χρησιμοποιήσει και εσείς?? 
Πως σας φάνηκε!!! 

Σας φιλω!!! 

STAY TUNED!!! 

Κατερίνα xoxo <3










5 comments:

  1. teleia!!!!!to it's potent to skeftomai ki egw...eidika twra pou mou hrthe kouponaki apo ta sephora...!!;)

    ReplyDelete
  2. em nai!!! :) nomizw prepei na ta xrisimopoiisoume auta ta kouponiakia at some point!!! :) :)

    ReplyDelete
  3. το boing δεν είναι καταπληκτικό; Θα κάνω κι εγώ review σύντομα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. einai pragmatika polu wraio!!!!! nai nai !!! tha perimenume to review sou!! filia!! xxx

      Delete
  4. Hi! your blog is excellent! molis to anakalipsa! keep up the good work!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...